Trackerin erämessut etänä 8.-10.5.

Uusi panta mielessä ja odotit erämessujen tarjouksia? Ei hätää! Vietämme messuja etänä 8.-10.5. ja juhlimme samalla juuri uudistettua verkkokauppaamme. Luvassa ainakin mehevä messutarjous, arvontaa ja live-lähetyksiä Facebookissa.

LUE LISÄÄ

Odotettu ääninäytteen tilaus Tracker Artemikseen

Tracker Artemiksen omistajat ovat saaneet käyttöönsä uuden ääninäytteen tilaustoiminnon, jonka avulla koiralta voi tilata ääninäytteen ja kuunnella suoraan kartalta..

 

LUE LISÄÄ

Tracker Hunter 6 julkaistaan alkukesästä

Tracker-ohjelma uudistuu, kun uusi Tracker Hunter 6 julkaistaan alkukesästä. Tulevaisuudessa Trackerin sekä b-barkin käyttöliittymät Androidissa ja iPhonessa näyttävät samalta ja uuteen ohjelmistoalustaan saadaan kehitettyä kiihtyvällä vauhdilla uusia käyttäjiä hyödyttäviä ominaisuuksia ja palveluita. Kerromme, kun uuden ohjelmiston asentamisen aika koittaa

Tunnetko jo Reviirin?

Pidä metsästysalueiden vuokrasopimukset ajan tasalla helposti. Reviiriin valmiiksi tehdyt alueet on myös mahdollista hakea suoraan kartalle Tracker-ohjelmaan. Valitset vain ohjelmasta sen riistalajin, jota olet metsästämässä ja sinulla on aina oikeat kartat puhelimessa tai tabletissa.

KATSO VIDEO

Jokkereiden messutarjoukset

Tarjoukset voimassa 8.5 – 10.5.2020 välisenä aikana.

MUISTA ETTÄ VOIT OSTAA JOKKEREIDEN VERKKOKAUPASTA MYÖS LASKULLA JA OSAMAKSULLA!!!